• -5%

Morir-ne disset

PVP: 20,00€

Preu especial: 19,00 €

Impostos inclosos
Quantitat
Recorda que rebràs la teva comanda a partir del 19 de febrer

Sergi Belbel. Premi Sant Jordi de novel·la 2021

El jurat ha premiat Morir-ne disset perquè es tracta d'una resposta enjogassada i càustica al debat sobre la naturalesa del gènere novel·lístic. 

Un relat confessional divertidíssim, audaç i ple de talent narratiu, que posa la catalanitat davant d'un mirall. 

Descripció

Ernest Calvo, fill d'una família immigrant vinguda del sud d'Espanya, neix i creix en una ciutat industrial del Vallès Occidental, en la qual s'integra com el més català dels catalans. Mentre va relatant, amb nostàlgia i humor, la seva infantesa i la seva joventut -en què descobreix una cultura i una llengua que el fascinen i l'inquieten alhora-, es confessa autor d'una sèrie d'assassinats comesos entre el període que va del cop d'estat de febrer de 1981 fins als Jocs Olímpics de Barcelona del 92. A partir de la relació amb el seu millor amic, fill d'una família catalana de classe treballadora, humil i honesta, el protagonista s'enfronta a les contradiccions d'una societat en procés de canvi, que es busca a ella mateixa, com el mateix personatge, i que veu amenaçada la seva supervivència. Un relat confessional divertidíssim, audaç i ple de talent narratiu que posarà els lectors i les lectores davant d'un mirall.
 
La confessió d'algú que es pren la justícia pel seu compte
El descobriment d'un novel·lista

Editorial: Proa

Data d'edició: febrer del 2022

Sergi Belbel és un autor, director i traductor teatral. Ha obtingut, entre d'altres, el Premi Ignasi Iglésias (1987), el Premi Nacional de Literatura Catalana (1993-95), el Premi Born (1995), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2000) i diversos Premi Butaca. 

També et pot agradar