Urna del Referèndum de l'1 d'octubre de 2017

39,00 €
Impostos inclosos

Rèplica de les urnes que es van utilitzar pel referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Inclou, també, les 5 brides vermelles.

Quantitat

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Rèplica de les urnes que es van utilitzar pel referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Inclou, també, les 5 brides vermelles.

Mida: 47 x 42 x 40 cm

UO004

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar

Urna miniatura 1 d'octubre
categories
Urna miniatura 1O
Rèplica en miniatura de les urnes que es van fer servir a Catalunya el dia del referèndum 1 d'octubre de 2017. Mida 9x9x7cm
8,50 € Preu
Pin de l'1 d'octubre
complements
Pin de l'1O
Pin de joieria creat exclusivament per Òmnium Cultural per commemorar l'aniversari de l'1 d'octubre de 2017. Materials: l'urna és de plata; el vot,...
25,00 € Preu