Tríptics de la Flama (trilingües)

1,50 €
Impostos inclosos

Tríptics de la Flama del Canigó en català, castellà i francès

Quantitat
Atenció! Aquest producte està temporalment esgotat. Envia'ns el teu correu electrònic i t'avisarem quan n'hi torni a haver. Gràcies per la teva comprensió i el teu suport.

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Paquets de 50 tríptics explicatius de la Flama del Canigó amb el text en català, castellà i francès. Ideals per a aquelles poblacions que compten amb una forta presència de turistes la nit de Sant Joan.

FC013

Referéncies escpecífiques