Postals de la Flama 2019

1,50 €
Impostos inclosos

Paquet de 50 postals amb el missatge del 2019 de la Flama del Canigó, enguany, a càrrec de la Carme Forcadell. El missatge es llegeix al cim del Canigó i abans d'encendre totes les fogueres dels Països Catalans.

Quantitat
Atenció! Aquest producte està temporalment esgotat. Envia'ns el teu correu electrònic i t'avisarem quan n'hi torni a haver. Gràcies per la teva comprensió i el teu suport.

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Paquet de 50 postals amb el missatge del 2019 de la Flama del Canigó, enguany, a càrrec de la Carme Forcadell.

Mida: DIN-A5

FC004

Especificacions

Mida
DIN-A5

Referéncies escpecífiques