Paquet de 50 postals amb el missatge del 2018
  • Paquet de 50 postals amb el missatge del 2018
  • Paquet de 50 postals amb el missatge del 2018

Postals de la Flama 2018

1,24 €

Postals amb el missatge del 2018 de la Flama del Canigó, a càrrec del President d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Quantitat
Atenció! Aquest producte està temporalment esgotat. Envia'ns el teu correu electrònic i t'avisarem quan n'hi torni a haver. Gràcies per la teva comprensió i el teu suport.

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Paquet de 50 postals amb el missatge del 2018 que es llegirà a totes les poblacions on arribi La Flama just abans d'encendre la foguera. Aquest any el missatge està escrit per Jordi Cuixart, President d'Òmnium Cultural.

FC004