DVD "Forjadors De La Diada"
  • DVD "Forjadors De La Diada"

DVD "Forjadors de la Diada"

4,96 €

Documental que vol oferir una mirada sociològica al voltant de la Diada Nacional de Catalunya a partir dels preparatius per a la celebració de la Diada, l'any 2007, a Barcelona, Vic i Gironella.

Dirigit per Enric Saurí i Marta Rovira

Durada: 59 minuts

Quantitat

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

La Diada Nacional, com altres símbols de Catalunya, ha estat forjada durant anys amb constància per la societat civil, malgrat les prohibicions, les dictadures i l'oblit institucional. El documental explica la història de la commemoració de l'Onze de Setembre, des de 1888, quan podem situar la primera convocatòria ciutadana en "honor als màrtirs de 1714". 

El documental ofereix una mirada sociològica al voltant de la Diada Nacional de Catalunya a partir dels preparatius per a la celebració de la Diada, l'any 2007, a Barcelona, Vic i Gironella.

Hi intervenen diferents experts i 'personalitats.

Dirigit per Enric Saurí i Marta Rovira

Durada: 59 minuts 

OC003