Penjoll Llibertat marró

10,00 €
Impostos inclosos

Penjoll confeccionat artesanalment a Catalunya per lluir la solidaritat amb els nostres presos polítics i exiliats catalans.

Totes les peces porten un bany antial·lèrgic.

Quantitat

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Penjoll confeccionat artesanalment a Catalunya per lluir la solidaritat amb els nostres presos polítics i exiliats catalans.El cordó és pell de gran qualitat d'Igualada. Els complements els fabrica una empresa catalana, el material és zamac i llautó, i porten un bany antial·lèrgic.

LP048

Referéncies escpecífiques