Arracades Llibertat

8,00 €
Impostos inclosos

Arracades confeccionades artesanalment a Catalunya per lluir la solidaritat amb els nostres presos polítics i exiliats catalans. Per evitar al·lèrgies utilitzem acer a les tanques.

Quantitat

  • Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres. Òmnium cultural compleix amb totes les normes de protecció de dades i seguretat de les teves compres.
  • T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem. T'ho portem a casa: Escull els productes que vulguis i te'ls portem.
  • Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. Es poden canviar o retornar tots els productes de la botiga virtual d’Òmnium Cultural dins el termini de 15 dies posteriors a la recepció de la comanda.

Arracades confeccionades artesanalment a Catalunya per lluir la solidaritat amb els nostres presos polítics i exiliats catalans. Per evitar al·lèrgies utilitzem acer a les tanques. Una empresa catalana és l'encarregada de fabricar els llaços amb zamac, controlant la qualitat del material i el corresponent bany.

LP047

Referéncies escpecífiques