Màscara del ProjecteLLIURES.cat

PVP: 16,00 €

Impostos inclosos
Quantitat

Amb aquesta compra reforces directament als projectes als quals acompanya el Projecte Lliures des de l'any 2017: iniciatives socials comunitàries, transformadores, innovadores i emancipadores que lluiten per l'erradicació de la pobresa, l’exclusió i les desigualtats, i que impulsen una transformació cap a una societat més justa.

Per saber-ne més:
 https://projectelliures.cat/

Fabricada a Barcelona – Top Manta (Associació Popular de Venedors Ambulants de Barcelona).

Descripció

A Catalunya, una de cada cinc persones viu en risc de pobresa o exclusió social; una de cada cent viu en llars sense accés a una alimentació bàsica; una de cada deu ha deixat de comprar medicines i seguir tractaments per problemes econòmics, i l’exclusió social ja afecta gairebé un milió i mig de persones (gairebé un 20% de la població). Les dones, les persones migrades, les que estan a l’atur, les famílies nombroses o monoparentals i els infants són els col·lectius més afectats per la pobresa i l’exclusió social. El Projecte Lliures... de pobresa, d’exclusió i de desigualtats, que impulsem Òmnium Cultural, Coop57 i ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) va néixer l’any 2017 per fer front a aquesta situació d’emergència social, cronificació de la pobresa i exclusió social.

Fem xarxa per esborrar les desigualtats.
Lliures compta amb una xarxa de més de 4.000 persones i organitzacions que fan aportacions econòmiques directes als projectes, i prop d’una cinquantena de col·laboradores de l’àmbit de l’economia social i solidària, l’acció i intervenció social i comunitària i el tercer sector, que aporten el seu temps i expertesa.

El Projecte Lliures té quatre òrgans de funcionament, gestió i decisió: el Comitè de Direcció (CD), integrat per les quatre entitats que l’impulsen; el Grup d’Avaluació Social (GAS), que avalua el caràcter social dels projectes que demanen acompanyament tècnic i econòmic, i dona el vistiplau perquè rebin suport; el Grup d’Avaluació Econòmica (GAE), que, juntament amb el GAS, verifica el procés i les accions de caràcter social realitzades, la correcta adequació dels fons a les activitats acordades i la rendició de comptes dels projectes, i l’Àgora Lliure, que aplega els membres dels òrgans anteriors, els projectes que reben suport de Lliures i les persones col·laboradores, així com representants de col·lectius que viuen vulneració de drets o risc d’exclusió.

Amb la compra de la màscara solidària del PojecteLliures.cat reforces directament als projectes que fan un país millor cada dia.
Si vols saber-ne més o col·laborar amb el Lliures, pots fer-ho aquí: https://projectelliures.cat/

--

ESPECIFICACIONS:

MÀSCARA HIGIÈNICA REUTILITZABLE

Adults (majors de 12 anys)

50 rentats a una temperatura màxima de 60 ºC

Teixit: 80 % polièster i 20 % poliamida

Teixit transpirable i hidròfug que repel·leix l’aigua i les microgotes actuant com una barrera per als bacteris i els virus. Una capa homologada segons les especificacions de la norma UNE0065:2020 i la norma europea Community Face Coverings CWA 17553:2020

Núm. assaig Aitex: 2020TM2481/2020TM1871

Núm. assaig Amslab: 20-005246/20-005247/20-005248

Es recomana rentar-la abans del primer ús.

No és un EPI (Equip de Protecció Individual) ni un PS (Producte Sanitari).

Fabricada a Barcelona – Top Manta (Associació Popular de Venedors Ambulants de Barcelona).